Schrijven en herschrijven

SEO teksten

Als ik teksten voor een website schrijf, kan ik die “SEO” maken. Dat houdt in grote lijnen in dat ik eerst uitvoerig uitzoek welke zoektermen aansluiten bij jouw site. Vervolgens verwerk ik die op een prettige en leesbare manier in een passende tekst. Op deze manier kunnen zoekmachines jouw site zo goed mogelijk vinden.

search engine optimization (zoekmachineoptimalisatie)

Taal is overal en ik wil daarin iets voor jou betekenen. Ik help je onder te woorden te brengen wat je eigenlijk wil zeggen. Je boodschap helder(der) en eenduidig te maken.

Schrijven of herschrijven

Je kan dan denken aan: bestaande teksten opfrissen of optimaliseren voor zoekmachines, teksten schrijven voor je site, blogs schrijven (eenmalig of regelmatig), teksten schrijven voor sociale media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram), nieuwsbrieven (intern en/of extern), flyers, brieven enzovoort.

Pakkende speech

Presentatie

Behalve geschreven teksten help ik je ook bij het bedenken én voordragen van een pakkende speech of informatieve lezing. In overleg maak ik een tekst en ondersteun ik je met het voorbereiden zodat je verhaal ook goed overkomt.